Alterarte rep la visita de membres del Govern de Mataró

Els usuaris/es d’Alterarte van rebre la visita el passat dijous de David Bote, alcalde de Mataró i de Maria José Pérez Carrasco i Laura Seijo, regidores de Cultura i de Benestar Social i Promoció de la Salut, respectivament.

 

L’alcalde i les regidores van poder veure com és un dia a Alterarte, quan, de bon matí, els usuaris/es arriben i es posen a treballar en les seves obres. En aquesta ocasió, creant màscares de dimonis, llunes i cocodrils. Aquesta idea va sorgir arrel de la visita a l’exposició de Néfer a Ca l’Arenas, on van decidir recuperar els símbols que l’artista utilitza i incorporar-los a la seva obra.

 

David Bote es va interessar en què estaven realitzant els artistes i en conèixer els detalls del programa Alterarte. Maria José Pérez Carrasco coneix ben de prop el programa comunitari Alterarte doncs hi ha col·laborat en diverses ocasions, entre elles, fent un taller de gravat el dia de la inauguració del local.

 

Laura Seijo, per la seva banda, es va mostrar molt satisfeta quan va saber que el disseny d’una usuària d’Alterarte ha estat la postal de Nadal de Fòrum Salut Mental d’enguany. I va comentar la importància que tenen accions com aquestes pel CFP i per la ciutat de Mataró. 

 

 

Durant la visita, la Blanca Gimeno, responsable del programa comunitari Alterarte, el Jaume Clupés i el Jordi Mela, director i subdirector del CFP, van tenir la oportunitat d’explicar-lis els projectes artístics que s’hi realitzen, els que s’estan preparant i les col·laboracions amb altres entitats.

 

Els i les artistes es van mostrar orgullosos d’haver rebut la visita de membres del govern de la nostra ciutat. Visites que fan que el seu treball comunitari i artístic diari sigui encara més motivant i integrador.

 

Share this post