S’inaugura la 2a Edició de Parelles Artístiques a Mataró

L’Ateneu de la Fundació Iluro va ser l’escenari d’aquesta presentació amb la presència d’artistes i visitants

 

El passat dimecres 6 de febrer va tenir lloc la inauguració de la 2a edició del programa Parelles Artístiques a Mataró. L’acte, organitzat a l’Ateneu de la Fundació Iluro, va comptar amb la participació de la historiadora de l’art Ruth Garcia com a presentadora de l’exposició i la presència de la regidora de l’Ajuntament de Mataró Elizabeth Ruiz. També artistes, familiars i altres visitants van poder veure per primera vegada tot el recull d’obres que han estat treballant les parelles durant els darrers mesos.

 

Ruth Garcia va destacar la singularitat d’aquesta mostra perquè “no és massa comú que la creació artística és faci en parelles, ja que l’art acostuma a representar un procés individual.” A més, va deixar constància de la “gran quantitat de disciplines artístiques que es poden trobar en aquesta exposició, des de pintura i escultura a mosaics, tapissos, etc.”.

 

Per la seva part, la regidora de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran del consistori mataroní Elizabeth Ruiz va reconèixer la gran tasca social del Centre de Formació i Prevenció “tant en aquest projecte com en moltes altres de les seves accions.” La regidora va acabar la seva intervenció declarant que “l’Administració necessita entitats com el CFP per a fer una feina conjunta per la ciutadania”. Finalment va agraïr la iniciativa i va felicitar als artistes participants per les seves obres.

 

L’acte es va tancar amb una fotografia de família amb totes les persones que han participat en aquesta 2a Edició de Parelles Artístiques a Mataró. Ara l’exposició estarà oberta al públic fins el dia 24 de febrer a l’Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera, 92).

 

Parelles Artístiques és un projecte d’Osonament des de l’any 2006, amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX.

 

Share this post