Ferran Gironès exposa la seva mostra de fotografies “Finestres” al Bar El Públic

L’exposició és una selecció d’una quinzena d’imatges que l’autor ha anat fotografiant durant el que portem d’any

gsdgdg

El nostre company Ferran Gironès va inaugurar el passat dilluns 3 d’octubre una exposició de fotografies molt personals al Bar El Públic. La mostra, titulada Finestres, es una selecció de les imatges que més han transmès al Ferran de totes les que ha fet durant aquest any. Aquesta vegada, en la seva tercera exposició en aquest espai mataroní, s’ha atrevit amb noves tècniques com la utilització de panells i el contrast d’elements en color i blanc i negre.

De seguida podem veure l’estil del Ferran. Captura i emmarca moments en qualsevol situació. La seva fotografia però, viu dels espais oberts. Persones, objectes i paisatges que ell es va trobant durant les seves sortides amb la càmera en mà. Ens explica que “les fotografies d’aquesta mostra són molt variades. La he titulat finestres, perquè ens transporta a diferents espais a l’aire lliure i perquè estan separades en panells, com si miréssim des d’una finestra cap a l’exterior”.

img_20161003_172007424

En Ferran també ha utilitzat per aquesta exposició la tècnica de barrejar dins la mateixa instantània elements en blanc i negre i color. Ens diu que “últimament estic aprenent molt a fer servir el photoshop. Estic fent cursos per millorar amb el programa i volia transmetre aquests coneixements a la nova mostra. Volia que es diferenciés de les altres dues que havia fet”.

En quant als seus projectes de futur, en Ferran ens confessa que li agradaria molt fer una exposició en algun espai de Barcelona. Diu que ho veu factible i que segurament en poc temps intentarà fer-la. Però el somni de fotògraf del Ferran és anar a fotografiar el país del sol naixent perquè “sempre m’ha agradat molt el Japó. He mirat un munt de documentals i seria increïble poder viatjar-hi i començar a fotografiar tot el que veiés.”

Les “Finestres” que ens proposa en Ferran estaran exposades durant tot el mes d’octubre al Bar El Públic de Mataró.

 

Share this post