Alterarte visita l’exposició col·lectiva Sant Lluc d’enguany

Els companys del programa artístic del CFP van poder veure aquesta mostra multidisciplinar amb més de 100 obres d’autors de la comarca a l’Ateneu de la Fundació Iluro

 

Els i les artistes del programa Alterarte van acostar-se el passat dijous 27 de setembre a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró per a visitar l’exposició col·lectiva Sant Lluc 2018 de l’Associació Sant Lluc per l’Art. Es tracta de més d’un centenar d’obres realitzades amb diferents tècniques i representatives de la creació dels autors de la comarca del Maresme.

 

Va ser molt especial pels visitants poder assistir a aquesta mostra per la especial relació de l’Associació Sant Lluc per l’Art amb Alterarte, sobretot arran de l’anterior experiència de Parelles Artístiques. Aquest projecte inèdit a Mataró va unir les dues agrupacions el passat any per a desenvolupar obres conjuntes que van forjar una bona relació entre els artistes.

 

L’exposició col·lectiva Sant Lluc és oberta a tothom i qualsevol artista pot exposar-hi la seva obra. De fet, fins i tot hi ha un espai reservat a estudiants dels batxillerats artístics de la ciutat que també han pogut penjar els seus quadres a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Alguns dels creadors d’Alterarte, en assabentar-se d’aquest fet, no van descartar poder participar amb alguna de les seves pintures en una propera edició.

Share this post