La Fundació Iluro inicia una col•laboració amb el Centre de Formació i Prevenció

Cedirà fons per a finançar diversos projectes com el material emprat per els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària del Maresme

Aquesta setmana s’ha conegut el procés de col·laboració que la institució privada Fundació Iluro ha engegat amb el Centre de Formació i Prevenció. De manera desinteressada, la Fundació ha ofert fons propis que serviran per a cobrir les necessitats econòmiques de diferents projectes del centre, com el material que utilitzen els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària del Maresme quan participen en les seves activitats.

Aquesta contribució s’ha establert en base a un punt d’unió entre el Centre de Formació i Prevenció i la Fundació Iluro, que ha estat la funció social i cultural de les activitats que porta a terme el projecte artístic del centre, anomenat AlterArte. El fort compromís amb la cultura mataronina de l’entitat privada i l’aposta per les accions amb col·lectius de salut mental del Centre de Formació i Prevenció ha animat la col·laboració entre ambdues institucions.

Segons Jaume Rodon, del CFP, suposa un primer pas per establir futures relacions entre dues entitats amb presència a la ciutat. Alterarte lidera un espai de creació artística, amb un objectiu educatiu i comunitari, dirigit a tots els usuaris atesos dins de la Xarxa de Salut Mental que així ho desitgin. Els treballs que es realitzen des d’aquest espai posen de relleu els beneficis de treballar en l’àmbit de l’art i les persones amb problemes de caire psicològic.

Mitjançant la col·laboració de la Fundació Iluro es podrà seguir donant continuïtat al procés terapèutic dels usuaris atesos als Serveis de Rehabilitació Comunitària.

Share this post