Fundació Iluro atorga una ajuda a Parelles Artístiques com a Projecte d’Interès Social

Fundació Iluro ha atorgat un total de 40.000€ a Projectes d’Interès Social per l’any 2020. El CFP hem estat una de les entitats beneficiàries. El projecte que vam presentar i pel que se’ns ha atorgat el premi és Parelles Artístiques Mataró del programa Alterarte. Aquesta aportació ens ajudarà a tenir més recursos per portar a terme aquesta experiència de creació de parelles formades per varis artistes, un d’ells/es amb un diagnòstic de salut mental.

Isabel Llaquet, Secretària de Fundació Iluro ha destacat, en relació a les entitats premiades que “és interessant perquè continuem representant les grans entitats mataronines i també s’han presentat entitats petites”. Segons Llaquet, això permet veure un mapa de les entitats que conviuen a Mataró i propiciar les sinèrgies entre elles.

En total hem rebut aquest ajut 11 projectes de diverses entitats, entre elles, Fundació Maresme i Caritas Mataró. Els criteris que han marcat l’elecció de les beneficiàries han estat la qualitat de la intervenció, la utilitat social, el treball en xarxa i altres aspectes com l’experiència en el sector i l’ impacte al territori.

Tal i com ha comentat Jaume Clupés, director del CFP, la nostra entitat parla de salut i, concretament, de salut mental. Per tant, aquesta ajuda representa “suport a la salut mental i a aquell col·lectiu que treballa amb l’art”. 

 

.  

 

Share this post