Vols participar a Parelles Artístiques Mataró ‘Experiències creatives per la salut mental’?

Parelles artístiques és un projecte que consisteix en la creació d’una peça artística de disciplina i estil lliure per part d’artistes, un d’ells vinculat a recursos de salut mental. El projecte clou amb l’exposició de les obres creades. No és necessària experiència ni formació per participar-hi. Enguany celebrem la tercera edició, les inscripcions ja estan obertes i ho estaran fins el proper mes de juliol.

El procés creatiu i personal que hi viuen els integrants és el que més es valora. La relació entre els membres de la parella és horitzontal i es responsabilitzen conjuntament de l’obra i els aspectes que se’n deriven.

 

El projecte
“Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental” es realitza des de l’any 2006 a Osonament. Per tal d’arribar a un conjunt més gran de la societat i unir esforços al voltant de la lluita contra l’estigma vers la salut mental, hi participen altres serveis de salut mental de Catalunya formant la Xarxa de Parelles Artístiques, entre ells, el programa Alterarte del CFP.

Els interessats i interessades en participar-hi podeu contactar amb la Blanca Gimeno. La trobareu al C/ Sant Jaume Ibran, 10, enviant un Whatsapp al 692.83.44.12 i al correu b.gimeno@cfpmaresme.org

Us animem a participar a aquesta enriquidora experiència!

 

Share this post