Alterarte participa a la 75a edició de l’exposició “Col·lectiva Sant Lluc d’arts plàstiques” com a entitat artística de Mataró

Actualment podeu visitar la mítica exposició de l’Associació Sant Lluch per l’Art a la Fundació Iluro. Estarà oberta fins el proper 7 de novembre.

Alguns artistes d’Alterarte en són socis i ja hi han participat en diverses ocasions. Durant La Col·lectiva de l’any passat, per exemple, dues obres van formar part de l’exposició.

 

Alterarte, reconeguda com a entitat artística de Mataró

Enguany Alterarte, el programa artístic del CFP, ha estat convidat a exposar a La Col·lectiva com a entitat artística de Mataró. Un reconeixement que, per un programa amb les característiques d’Alterarte, és tota una fita aconseguida fruit d’anys de feina.

Alterarte és un programa comunitari amb una funció integradora a través de l’expressió artística. Col·labora amb museus, associacions i centres d’art creant gran varietat de projectes. Tot això, a fi de sensibilitzar la societat sobre la realitat de les persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental i crear sinergies i accions que facilitin la seva inclusió comunitària.

Cerca, també, treballar la faceta artística de les persones que acompanya. Més enllà de conviure amb una problemàtica de salut mental, les persones que formen part d’Alterarte hi desenvolupen el rol d’artistes: creen, exposen, comenten les seves obres…Com a qualsevol persona amb dots artístiques.

 

La participació d’artistes d’Alterarte a la Col·lectiva Sant Lluch representa una mostra de la inclusió dels membres del programa a la comunitat artística de la ciutat de Mataró. És un motiu d’èxit, agraïment i celebració.

Share this post