Vols disposar d’un local on poder dur a terme i exposar la teva activitat artística? Fes-te col·laborador/a d’Alterarte

Alterarte, el programa artístic comunitari del CFP Maresme, disposa d’un espai al C/Jaume Ibram, 10 de Mataró on els i les artistes assistents hi desenvolupen la seva activitat.

Un dels seus principals objectius és ser activador del teixit territorial. Creiem en el treball comunitari vehiculat a través de totes les vessants possibles, centrant-nos en l’art. La creació de sinergies entre persones i entitats i compartiment d’espais de creació i intercanvi de coneixements i opinions és una via d’inclusió a la comunitat, que genera experiències personals i aprenentatges comuns.

Per tal de facilitar un espai on es produeixin aquestes experiències i on persones que, a dia d’avui, no tenen una instal·lació adequada per a realitzar les seves activitats artístiques la puguin tenir,  hem ideat la figura del col·laborador i la col·laboradora d’Alterarte.

Un espai cultural on podran crear i també exposar les seves obres. Així mateix, les persones col·laboradores també podran participar dels tallers que es programin durant l’any.

Els beneficis per a totes les persones que s’animin a ser col·laboradors/es seran:

  • Exposar a la sala mínim 1 cop l’any
  • Disposar de l’espai per treballar pintant en els horaris convinguts
  • Participar dels tallers organitzats des de Alterarte

 

I, els requisits:

  • Abonar una quota anual de 30 €
  • Respectar les normes de l’espai i la privacitat dels altres socis
  • Utilitzar material propi per la creació

 

Per a més informació podeu contactar amb Blanca Gimeno, coordinadora d’Alterarte a través de:

 

Us animem a fer-vos col·laboradors/es d’Alterarte i començar a viure noves experiències creatives en un espai cultural, artístic i comunitari.

Share this post