L’obra Milcaps es presenta a La Model de Barcelona

La nostra companya Blanca d’Alterarte va assistir a l’acte que servia de presentació oficial d’aquesta creació

 

L’obra Milcaps de l’artista Marcel·lí Antúnez juntament amb el programa Alterarte del CFP, la Fundació Setba, l’Hospital de Mataró, el Centre d’Higiene Mental Les Corts, alumnes de de la Llotja de Barcelona i estudiants de batxillerat artístic de diversos centres de Mataró es va presentar el passat 20 de desembre a la presó de La Model de Barcelona.

 

Tot i que l’escultura ja portava dies exposada al pati del centre penitenciari, el dia escollit per a presentar-la en societat i poder escoltar les reflexions dels seus autors va ser aquest dijous pre-nadalenc. Juntament amb fotografies on es mostraven els diferents caps que durant l’època de tardor es van anar construint al Centre Alterarte de Mataró, els responsables de la creació van parlar del que havia suposat aquesta obra cooperativa.

 

Entre ells hi havia la nostra companya Blanca, responsable del programa Alterarte. Ella va explicar quin va ser el procés artístic per aconseguir els Milcaps i l’experiència dels usuaris i usuàries d’Alterarte en tot aquest projecte. De fet, va destacar la satisfacció i realització personal de les persones que hi han participat.

 

Els Milcaps encara seran a La Model fins al mes de febrer, quan es traslladaran a l’Hospital de Mataró.

Share this post