Objectiu aconseguit: TOTES les Parelles Artístiques d’Alterarte d’enguany han gaudit del procés de creació de l’obra

La 15a edició de Parelles Artístiques finalment s’ha pogut celebrar enguany. A fi de saber la opinió de les persones participants d’Alterarte, el programa artístic i comunitari de l’entitat, la seva coordinadora, Blanca Gimeno, ha preparat una enquesta.

Els resultats són molt positius. El més important és que totes les persones participants responen que han gaudit del procés de creació de l’obra. Aquest és l’objectiu prioritari d’aquest projecte. Més enllà dels coneixements previs, de la tècnica utilitzada i del resultat, el que es busca és que les persones que en formen part gaudeixin de tot el procés creatiu.

Totes les parelles també manifesten haver après durant la creació i consideren que el projecte és beneficiós per a integrar a persones a través de l’art.

A les preguntes “T’ha agradat participar a Parelles Artístiques 2020?”i “Estàs satisfet/a amb el resultat?” el 85’7% han respòs que sí.  El 71’4%, per la seva banda, manifesten que els hi agradaria que el projecte tingués més continuïtat i que la seva concepció sobre la parella no ha canviat arrel de treballar amb ella.

 

Unes respostes molt positives després d’una edició difícil degut a totes les restriccions i imprevistos ocasionats per la situació sanitària que estem vivint. La tanquem amb moltes ganes de la propera, creient tant com sempre amb el projecte Parelles Artístiques, iniciativa d’Osonament.

 

Share this post