El taller d’arteràpia per a joves acaba amb els objectius complerts i propostes de continuïtat

L’activitat d’arteràpia per a joves, que hem fet amb el Suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha estat un espai ple de dinamisme i creativitat. Malgrat va finalitzar el mes de desembre, tenim idees i propostes de continuïtat. Fins i tot, hem programat algunes exposicions pel 2024.

Hi han assistit un total de 26 joves, 15 dels quals han estat alta per diversos motius i, els 11 restants, continuen assistint al programa Alterarte.

Les persones participants han treballat aspectes personals com l’autoestima, l’expressió i la comunicació, i han dut a terme diverses accions per a compartir la seva activitat i incloure’s a la comunitat. Entre elles, la participació a exposicions col·lectives, les exposicions individuals, la realització de tallers i les visites a exposicions. I, fins i tot, la realització d’un mural participatiu. Tenint en compte que la participació a aquesta activitat és voluntària valorem molt positivament la implicació i la rebuda dels i les joves assistents.

Treballar en la recuperació, la inclusió comunitària i la cura de la salut mental forma part de l’ADN d’Alterarte. Obrir aquesta activitat als i les joves ha estat una experiència més que positiva que esperem que perduri en el temps.

Share this post